Stap 1
Kruid de runderbiefstuk met peper en bak deze mooi rosé in de geklaarde boter.
Stap 2
Snijd het vlees en kruid het na met zout.
Stap 3
Meet en weeg alle ingrediënten af in een pan met uitzondering van de kookroom.
Stap 4
Meet en weeg alle ingrediënten af in een pan met uitzondering van de room.
Stap 5
Breng het geheel aan de kook.
Stap 6
Voeg de kookroom toe en laat het geheel nog een minuut doorkoken.
Stap 7
Was de aardappels en snijd ze in gewenste vorm en gelijke grootte.
Stap 8
Meng ze met wat olijfolie en kruid ze met zout, peper en rozemarijn.
Stap 9
Rooster ze in de oven gedurende ca 18 minuten op 175˚C.
Stap 10
Was de spinazie, en laat deze goed uitlekken.
Stap 11
Roerbak de spinazie in wat boter en kruid met zout en peper.
Stap 12
Verrijk de spinazie door op het laatste moment wat kaas en pijnboompitten toe te voegen.