Gegrilde Natuurvlees entrecote met pesto-pasta

Ingrediënten:

  • 4 Natuurvlees entrecotes
  • 3 nestjes verse tagliatelle
  • 1 gesnipperde rode ui
  • 4 el groene pesto
  • 1 bos groene asperges
  • 1 bakje zoete kerstomaatjes
  • 4 topjes verse basilicum
  • olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout
-
-

Stap 1
Kook de pasta al dente in gezouten water, giet af en spoel koud.

Stap 2
Kruid de entrecotes met zout en peper en gril ze op de hete barbecue tot ze een mooi grillpatroon hebben. Neem van de barbecue en laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

Stap 3
Plaats een vuurvaste pan op de barbecue, voeg een scheutje olie toe en zweet er de rode ui in aan. Voeg de gesneden, groene asperges toe en vervolgens de kerstomaatjes. Schep er de tagliatelle doorheen en kruid met zout en peper. Schep er net voor het serveren de pesto doorheen.

Stap 4
Schep de pasta op het bord. Trancheer de entrecotes en dresseer op de pasta. Garneer met een takje basilicum.

Meer recepten